căutare personalizată

Viena

Palatul Coburg
Palais Cobourg

 

Adresa: Coburgbastei, 4 - A.1010 Viena

Metrou (U-Bahn): U3-Stubentor

Bus: N25, N26, N36, N38, N58, N60, N66, N67

Tramvai: 2

 

Palatul Coburg a fost construit la mijlocul secolul XIX de către ducele Ferdinand de Saxonia Coburg Gotha.
Coloanele palatului atrag atenţia prin faptul că sunt detaşate de frontul clădirii şi sunt amplasate în centrul ei de unde şi porecla dată clădirii de "Castelul sparanghel".

Palatul a devenit Coburg Hotel Residenz, fiind primul hotel nou de 5 stele deschis în Viena în ultimii 10 ani, care si-a facut un renume in domeniul gastronomiei, Restaurantul Coburg constituindu-se in punctul de atracţie al acestei clădiri.
În acest cadru istoric te poţi bucura de relaxare, poţi face schimb de păreri, de idei stimulative, întâlniri şi plăceri gastronomice. Bucătăria şi pivniţa merită o atenţie deosebită.

 

Palatul Coburg Viena Austria - Crama

 


Trebuie neapărat adus un omagiu vinurilor de aici. Dacă la Basteibar îţi poţi face o idee despre vinurile de aici, merită să faci o vizită, însoţit de un ghid, la pivniţele cu vinuri, să guşti, să descoperi "Weinschatzkammer". În pivniţele palatului Coburg sunt depozitate 60.000 de sticle cu vin din întreaga lume. În "Weinarchiv" este posibil să găseşti nu numai vinul excelent, de calitate superioară, dar şi oţet rezultat din vinuri selecte, gemuri şi compoturi de casă făcute de Christian Petz.

 

 


Grătarele care continuă să se facă în fiecare luni în Basteingartengrill constituie deja o întâlnire mitică pentru experţi. Te poţi bucura de un grătar suculent şi vei descoperi produse a celor mai buni cultivatori de vin austriac.
Hans "Măcelarul" Schwarz propune fabulosul "Chilikasekrainer", cârnaţi umpluţi cu caşcaval şi asezonat cu chili.
Totul este însoţit de muzica care se aude din fundal, asigurată de "The Boring Bluesband" (Orchestra de Blues Plictisitor).
În fiecare duminică, Palatul Coburg invită la o gustare stropită din belşug cu şampanie, pe splendida terasă a grădinii palatului.

 

Rezervati online Coburg Hotel Residenz

© 2009 HartaEuropa.com